De organisatie

Sinds 1996 organiseert Party Support voor menig feest de volledige verzorging, of een component daarvan als ondersteunende partij.
U kunt bij ons terecht voor zowel losse verhuur, maar ook voor de volledige verzorging van uw feest of evenement; van een open dag voor uw bedrijf, receptie, huwelijksfeest, jubileum, beurzen, (sport)evenementen, klein of groot feest, indien u de locatie heeft is alles mogelijk!
Wij zijn een professionele organisatie die u bij het uitvoeren en organiseren van uw feest of uw evenement perfect kan ondersteunen en adviseren.

Catering

Een passende oplossing op uw culinaire vraag? Dat geldt zeker voor de catering van Party Support.
Van canapé tot een luxe diner, of het nu gaat om een klein of groot evenement, om een eenvoudige of een uitgebreide catering. Wij gaan daarbij als basis uit van de wensen van onze opdrachtgevers. De mogelijkheden die de locatie toestaat, het beschikbare budget en de culinaire invulling worden samengevat in een offerte op maat. Zonder dat u daar verder omkijken naar heeft kunnen u en uw gasten genieten van de heerlijkste dranken en spijzen.
Kijkt u maar eens onder de kopjes
bedrijfsevenementen & sfeerimpressies en onder het kopje catering voor smaakvolle suggesties.

Locatie

Vanuit ons bedrijfspand aan het Flevoland 11 te Beverwijk leveren wij zowel de verhuur als de partycatering. De catering wordt bereid in eigen keuken welke inpandig is gesitueerd.

   

Deze bereidingskeuken wordt naar behoefte aangepast met benodigde apparatuur en is daardoor multifunctioneel inzetbaar voor elke soort catering.

Verhuur

Het zeer brede verhuur assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe artikelen. Indien u het artikel wat u zoekt niet kunt vinden op onze site, vraag dan naar de mogelijkheden.
Voor de schoonmaak van de verhuurmaterialen maken wij gebruik van de nieuwste technologie op afwasgebied. 

Deze afwasstraat werkt bij de naspoeling met "osmosewater", waar alle overige stoffen als kalk en zouten uit gefilterd zijn. Hierdoor bereikt het serviesgoed en glaswerk het mooiste glansresultaat zonder dat het nog afgedroogd hoeft te worden.

U ziet het, wij zijn en blijven volop in beweging!