Zoeken
  1. » home
  2. » Barbecue huren Beverwijk

Barbecues worden het vaakst in de lente en de zomer gehuurd, bijvoorbeeld op een tuin- of bedrijfsfeest. Wil je ook een barbecue huren in Beverwijk, maar heb je geen zin in al die rook en kolen? Dan is het huren van een gas barbecue een uitkomst. Je hebt niet met briketten te maken, en je hoeft ook geen stroomaansluiting te hebben. Bij Party Support kunt u verschillende gas barbecues huren.  Met grill of bakplaat en voor verschillende toepassingen.

Barbecues worden standaard geleverd zonder gasfles. Deze kunt u bij ons apart bestellen.
Verder kunt u er voor kiezen om de barbecues door ons weer schoon te laten maken. Scheelt u weer een hoop  werk en de barbecues kunnen ingeleverd worden zoals ze gebruikt zijn.

Bekijk hieronder ons aanbod aan barbecues die u kunt huren.

  

Bestel hier uw barbecue

 

Barbecue arrangementen
Wilt u liever niet zelf barbecuen en/of alles zelf inkopen, opbouwen en weer opruimen maar alles door ons laten verzorgen, dan kan dat ook. Kijk dan eens bij onze barbecue arrangmenten

Daarnaast verhuren wij o.a. ook biertap installaties, koelkasten, verlichting en kunt u bij ons uw drank bestellen. Wel zo handig, u kunt dus eigenlijk alles voor uw tuin- of bedrijfsfeest regelen met maar één partij.

Kijk hier voor meer inspiratie:

Terrasverwarmers huren

Terrasoverkappingen huren

Verlichting huren

Biertapinstallaties huren