1. » home
  2. » Bestellen

Partytenten en Overkappingen

Tenten en overkappingen zijn er in verschillende maten en verschillende uitvoeringen.
De lokatie, beschikbare ruimte en de toepassing bepalen voor een groot deel welke tent of overkapping voor u het beste is. Uiteraard speelt het beschikbare budget hier ook een belangrijke rol in.

Wij kunnen alle soorten tenten of overkappingen leveren of voor u regelen. Met ons brede netwerk en vele partners vinden we altijd de beste oplossing voor u.

Een mooie oplossing voor de kleine ruimte is een E-Z up tent van 3 x 3 mtr. De naam zegt het al, deze tent zet u binnen 5 minuten in elkaar dankzij het harmonica systeem.

Wilt u een wat grotere partytent dan is een 3 x 6 meter of 4 x 8 meter misschien iets voor u. Ook deze tent zet u vrij simpel eenvoudig op dankzij het harmonica systeem.
 
Een pagode tent van 5 x 5 mtr behoort ook tot de mogelijkheden, met of zonder vloer.

Kortom, de keuze is oneindig. Wij helpen u graag de juiste tent of overkapping voor u te vinden. 

Neem contact met ons op

  beschrijving excl btw #  
Terrasoverkapping 3x3 meter E-Z up (excl. opbouw) De E-Z Up tent of trektent is een tent die u zelf moet opzetten. En dat is geen probleem, want door het super eenvoudige harmonica systeem van deze tenten, is dat in een handomdraai gebeurd. U huurt dan ook niet voor niets een echte “E-Z Up” tent! € 37,50
Easy Up partytent 6 x 3 mtr Afmetingen:

Afmetingen gemonteerd: 3x6
Stahoogte instelbaar van 1.96-2.10 meter (3 standen)
Dikte frame buitenzijde: 30x30 mm
Dikte frame binnenzijde: 25x25 mm
Dikte dakbalken: 26x13 mm
Hoogte zijwanden: 2.02 m
Gewicht tent: 42 kgPrijs informatie
De prijs is exclusief op- en afbouw
€ 75,00
easy up partytent 4x8 mtr aluminium Met deze hoge kwaliteit opvouwbare easy up tent heb je binnen een paar minuten tijd ruim 30 vierkante meter (extra) ruimte!
Viervoudig in hoogte verstelbaar. Maximale vrije doorloophoogte instelbaar van 182 tot 212 cm, maximale dakhoogte instelbaar van 300 tot 330 cm.
Inclusief zijwanden: 4 dichte, 1 met raam en 1 met deur.
€ 125,00
Parasol 8 meter incl. voet incl. plaatsen € 250,00