1. » home
  2. » Bestellen

Lopers

Elk evenement vraagt om een eigen soort loper. Wij kunnen een uitgebreid assortiment aan lopers leveren voor zeer uiteenlopende doeleinden. Of u nu permanent, regelmatig of eenmalig een loper nodig heeft; wij helpen u altijd aan een loper die bij u past. 

Bovendien heeft u keuzes uit diverse variaties: van rode, witte, blauwe of groene lopers tot glitterloper of luxe lopers die u permanent buiten kan laten liggen.

Diverse kwaliteiten lopers

Wilt u een mooi gekleurde loper of toch liever een standaard loper? 

We hebben standaardlopers die met name geschikt zijn voor kortere gebruiksperiodes en lenen zich daarom perfect voor een winkelopening, beursdeelname of bruiloft.
Omdat de lopers voor éénmalig gebruik zijn is dit een verkoop artikel.
Lopers zijn te krijgen in de maten 1 of 2 meter breed en in diverse kleuren.

Heeft u liever een loper met een wat luxere uitstraling, dan kunt u die huren. Deze kwalitatief hoogwaardige lopers kunnen meerdere malen gebruikt worden en zijn speciaal bestemd voor bedrijven of particulieren die nét dat beetje extra luxe uitstraling willen. De luxere lopers zijn bovendien geschikt voor buiten gebruik. Al deze lopers zijn in verschillende kleuren te huur of te koop. 

Bent u op zoek naar een loper met bedrukking? Geen probleem, ook dat kunnen we voor u regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden.
 

Witte loper voor uw ceremonie

Deze loper is standaard 1,5 meter breed zodat u net dat beetje meer ruimte heeft om samen op te lopen en wordt geleverd met een doorzichtige beschermfolie. Dus u kunt net voordat uw gasten aankomen het folie er af trekken. 
 

Bestellen

Hieronder vindt u een paar voorbeeld kleuren. Wilt u een andere kleur dan kunt u dat aangeven in het opmerkingen veld van uw bestelformulier.
Geef bij uw bestelling op hoeveel meter u wilt hebben.

  beschrijving excl btw #  
Witte loper - verkoop Deze loper is standaard 1,5 meter breed. Hij wordt geleverd met een doorzichtig beschermfolie dus u kunt dit folie er net voordat het bruidspaar aankomt er vanaf trekken. Zo blijft de loper tot op het laatste moment vlekvrij!

Hij is geschikt voor zowel binnen (brandvertragend!) als buiten.

De loper heeft een verzwaarde coating aan de onderkant zodat de loper beter blijft liggen (ongeveer 650 gram/m2).

Prijs is per meter. Bij bestelling opgeven hoeveel meter u wilt hebben.
€ 9,00
Standaard loper 1 of 2 meter breed
Verkoop per m2
€ 5,00
Zwarte loper 2m breed verkoop artikel per meter € 12,50
Zeeblauw € 5,00
Appel groen € 5,00
Oranje € 5,00
Geel € 5,00
Rosé € 5,00