1. » home
  2. » Bestellen

Aggregaten

Bent u op zoek naar een tijdelijke stroomvoorziening en wilt u dit zo duurzaam mogelijk doen dan adviseren wij u graag.
Waarom nog zo'n stinkende diesel aggregaat neerzetten met al die herrie die er bij komt kijken als het ook anders kan?
Wij kunnen voor vrijwel elke gelegenheid aggregaten op batterijen leveren en adviseren u graag. Samen met onze partners voorzien wij uw evenement van schone stroom en een goed advies.

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

  beschrijving excl btw #  
Green Battery Groene stroom op uw evenement is niet zo moeilijk.
Geen aggregaat meer nodig en dus ook geen diesel en herrie.
ideaal voor producties op locatie.

230V aansluitingen
Vermogen: 5 kVA
Capaciteit: 15 kWh

Prijs voor 1 dag excl. transportkosten.

vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen voor langere termijn.
Grotere vermogens en capaciteiten zijn ook mogelijk.

Wij adviseren u graag.
€ 85,00
Zon-aggregaat 3 KvA Één Volta Energy Naos systeem levert genoeg om allerlei apparaten tot 2.500W gedurende dag en nacht van energie te voorzien. Mede door het accu systeem is energie altijd gegarandeerd. Piek vermogen tot 6000W kunnen worden opgevangen.

Met één Volta Energy Naos is er genoeg power voor een koffiezet apparaat, frituurpan, koelkast of elektrisch gereedschap. Ideaal om bijvoorbeeld een kraam mee van energie te voorzien. Door onze geïntegreerde IoT-module zijn we altijd op tijd om een dreigend energie tekort te verhelpen. Energie altijd gegarandeerd!

De Volta Energy Naos systeem is een groene en duurzame energievoorziening die ontworpen is om conventionele aggregaten volledig te vervangen. Het systeem is mobiel en off-grid te gebruiken en de energie wordt geleverd met behulp van zonne-energie en batterijopslag. Op deze manier ontstaat een groene, zeer gebruiksvriendelijke en kostenbesparende energievoorziening, welke op elke locatie zonder herrie, uitstoot of geluid allerlei apparaten van energie kan voorzien.

Het systeem bestaat uit 3 accu-modules, 1 omvormer-module en 1 zon-module. Deze combinatie is een perfect all-round systeem en een volledige vervanger van een benzine-aggregaat. Energie afgifte is vergelijkbaar met een stopcontact in huis. Bij een grotere energievraag kunnen nog meer modules aan dit systeem gekoppeld worden.

De zon-module is 1,5 x 1,5 meter groot, de accu’s en omvormer nemen 0,5 x 1 m in beslag. Het systeem kan eenvoudig getild worden en past achterin een auto.

Extra informatie;

Vermogen: 2000W 230v continu, pieken tot 4000W 230v mogelijk
Opslagcapaciteit: 3000Wh

Het is ook mogelijk om een 9 KVA configuratie te krijgen.

Bel voor meer informatie of gebruik voor langer dan 1 week.
€ 89,00