1. » Home
  2. » Catering Beverwijk

Catering

Voor al uw bedrijfscatering in de omgeving van Beverwijk kunt u terecht bij Party Support. Wij verzorgen de catering bij uw bedrijfsevenement of receptie, lunch of borrelbuffetten en (vergader)lunches op uw bedrijf of evenement. Alles wordt netjes bij u afgeleverd en mooi gepresenteerd. Bekijk hier onder ons aanbod.

Catering beverwijk

Wilt u met uw bedrijf een personeels- of directielunch, borrel of barbecue organiseren en wilt u volledig ontzorgt worden dan leveren wij zowel de catering, drank, bediening als aankleding. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Al onze hapjes, buffetten en lunches zijn huisgemaakt en bestaan uit verse ingrediënten. Bij onze catering is ons uitgangspunt altijd om  u originele en gezonde producten te presenteren. Laat u verrassen en geniet!

Voorjaars arrangementen.

Heeft u plannen om met uw medewerkers, familie, kennissen of vrienden in het voorjaar een speciale paasbrunch of barbecue te organiseren vraag ons dan om onze speciale arrangementen.
Party Support kan zowel uw borrelbuffet als de hapjes verzorgen en uiteraard nemen we dan meteen het nodige horeca materiaal en aankleding mee. Met of zonder bediening en van groot tot klein.
Wel zo makkelijk, alles in één hand.

Alle onze hapjes. lunches en buffetten worden vers bereid en bij u op het gewenste tijdstip afgeleverd. 

Hapjes

 

Buffetten

 

 Lunch / Vergaderlunch

feestelijke hapjes     vergader lunch
Zonder lekkere hapjes geen feest. Heerlijke lekkernijen, speciaal geserveerd, voor bij de borrel of op uw receptie.   Lunch, borrel, saté, bbq! Samengesteld in overleg met de klant.   Wilt u liever een luxe belegd broodje of vergaderlunch kijk dan eens naar ons aanbod.
Vanaf € 1,95 p/st   vanaf € 12,50   vanaf € 3,50 

Alle prijzen op deze pagina en in onze banquetingmap zijn excl. 6% BTW.Download hier onze geheel vernieuwde banquetingmap


Bel of mail ons voor uw bestellingen: info@partysupport.nl of 0251-218727
Uiteraard kunnen we ook de catering voor u op maat maken. Wij zijn gek op uitdagingen.

Heeft u al eerder van ons cateringaanbod gebruik gemaakt en wilt u die ervaringen delen met ons? Laat het ons weten