1. » Home
  2. » Evenementen

Evenementen verzorging door Party Support

Bij Party Support kunt u terecht voor uw totale evenementen verzorging. Een bedrijfsfeest, productpresentatie, een personeelsfeest of ander evenement, wij helpen u het allemaal te organiseren en realiseren.
Party Support verzorgt de organisatie, de catering en verhuur of inhuur van materialen en werkt samen met een select aantal partners om uw evenement zo te krijgen als u het wilt. Van groot tot klein en op elke locatie.

Naast ons aanbod aan verhuur materialen kunnen we bijvoorbeeld ook unieke kunstobjecten leveren om uw evenement een bijzondere uitstraling te geven. Daarnaast verzorgen wij samen met onze partners ook elke gewenste tent voor uw evenement. Een mooie stretchtent, een pagodetent, een transparante tent of canvas tent, alles is mogelijk. Duurzame stroomvoorzieningen

Voor vrijwel elk evenement op locatie is stroom nodig en een vaste stroomvoorziening is helaas niet altijd overal in de directe omgeving aanwezig. Het enige alternatief is dan vaak om een aggregaat neer te zetten, maar dat noemen wij niet echt duurzaam. Naast dat het voor geluidsoverlast zorgt veroorzaakt het veel CO2 uitstoot, brandstof gebruik en overlast.

Wij hebben hier de perfecte oplossing voor in de vorm van een Green Battery. Met deze mobiele batterij bak kunnen we 5 KW vermogen leveren, genoeg voor de meeste kleine toepassingen. Op vol vermogen gaat de batterij 4 -5 uur mee. Deze batterij bak beschikt alleen over 230V uitgangen.
Dus als u een evenement heeft op een heel mooie locatie maar voor de stroomvoorziening bent u afhankelijk van aggregaten dan is dit de perfecte oplossing: Duurzaam, stil, geen CO2 uitstoot en overal te plaatsen. De Green Battery is ook los te huur. Vraag ons om de mogelijkheden.


 

Bekijk hier ook ons speciale evenementenaanbod

Voor meer informatie kun u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op