1. » home
  2. » Lopers huren

Elk evenement vraagt om een eigen soort loper. Wij kunnen een uitgebreid assortiment aan lopers leveren voor zeer uiteenlopende doeleinden. Of u nu permanent, regelmatig of eenmalig een loper nodig heeft; wij helpen u altijd aan een loper die bij u past. 

Bovendien heeft u keuzes uit diverse variaties: van rode, witte, blauwe of groene lopers tot glitterloper of luxe lopers.

Diverse kwaliteiten lopers

Wilt u een mooi gekleurde loper of toch liever een standaard loper? 

We hebben standaardlopers die met name geschikt zijn voor kortere gebruiksperiodes en lenen zich daarom perfect voor een winkelopening, beursdeelname of bruiloft.
Omdat de lopers voor éénmalig gebruik zijn is dit een verkoop artikel.
Lopers zijn te krijgen in de maten 1, 2 of 4 meter breed en in diverse kleuren.

Heeft u liever een loper met een wat luxere uitstraling, dan kunt u die huren. Deze kwalitatief hoogwaardige lopers kunnen meerdere malen gebruikt worden en zijn speciaal bestemd voor bedrijven of particulieren die nét dat beetje extra luxe uitstraling willen. De luxere lopers zijn bovendien geschikt voor buiten gebruik. Al deze lopers zijn standaard in rood te huur of te koop. Wilt u een andere kleur vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een loper met bedrukking? Geen probleem, ook dat kunnen we voor u regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden.
 

Witte loper voor uw ceremonie

Deze loper is standaard 1,5 meter breed en wordt geleverd met een doorzichtige beschermfolie, dus u kunt net voordat uw gasten aankomen het folie er af trekken. 
 

Actie loper


verkoop € 5,- / m2

Standaard loper
 

Verhuur € 4,- / m2

Luxe loper met anti-slip rug

Verhuur € 5,- / m2

 Witte loper 1,5 meter breed

Verkoop € 8,- / meter 

Bekijk ons overig aanbod

‚ÄčBiertap huren
Koelkast huren
Lopers huren
Statafels huren
Tafels en stoelen huren
Terrasverwarmers huren


Barbecue arrangementen
Hapjes bestellen
Buffetten