1. » Home
  2. » Catering Beverwijk

Catering

Hapjes

 

Buffetten

 

 Lunch / Vergaderlunch

feestelijke hapjes     vergader lunch
Zonder lekkere hapjes geen feest. Heerlijke lekkernijen, speciaal geserveerd, voor bij de borrel of op uw receptie.   Lunch, borrel, saté, bbq! Samengesteld in overleg met de klant.   Wilt u liever een luxe belegd broodje of vergaderlunch kijk dan eens naar ons aanbod.
Vanaf € 1,95 p/st   vanaf € 12,50   vanaf € 3,50 

Alle prijzen op deze pagina en in onze banquetingmap zijn excl. 9% BTW.

Voor al uw bedrijfscatering in de omgeving van Beverwijk en IJmuiden kunt u terecht bij Party Support. Wij verzorgen de catering bij uw bedrijfsevenement of receptie, lunch of borrelbuffetten en (vergader)lunches op uw bedrijf of evenement. Alles wordt netjes bij u afgeleverd en mooi gepresenteert. 

Catering beverwijk
Wilt u met uw bedrijf een personeels- of directielunch, borrel of barbecue organiseren en wilt u volledig ontzorgt worden dan leveren wij zowel de catering, drank, bediening als aankleding. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact met ons op

Om u goed voor te bereiden op uw feest of receptie hebben we een aantal tips voor u op een rijtje gezet. Bekijk hier onze tips

Al onze hapjes, buffetten en lunches zijn huisgemaakt en bestaan uit verse ingrediënten. Bij onze catering is ons uitgangspunt altijd om  u originele en gezonde producten te presenteren. Laat u verrassen en geniet!

 

 Download hier onze geheel vernieuwde banquetingmap

Party Support is trotse ambassadeur van Noordzeevis uit IJmuiden.


Bel of mail ons voor uw bestellingen: info@partysupport.nl of 0251-218727
Uiteraard kunnen we ook de catering voor u op maat maken. Wij zijn gek op uitdagingen.

Heeft u al eerder van ons cateringaanbod gebruik gemaakt en wilt u die ervaringen delen met ons? Laat het ons weten