1. » home
  2. » Terrasverwarmer huren...

Verschillende soorten terrasverwarmers huren bij Party Support in Beverwijk

Terrasverwarming is te huur in allerlei soorten en maten. Bij ons kunt u kiezen uit  terrasverwarmers die werken op gas of op elektriciteit. Deze laatste variant werkt met straling, namelijk halogeen. Deze straling geeft direct warmte af en kan een oppervlakte van 5-16 m2 verwarmen. 

Gas of elektrische terrasheater huren

Er zijn terrasverwarmers die op gas en elektriciteit werken. Terrasverwarmers die werken op gas zijn uitermate geschikt om een binnen- of buitenruimte van warmte te voorzien. Dit soort terrasverwarming is ideaal om te huren, omdat je deze niet hoeft aan te sluiten op elektriciteit, en ze dus overal waar je wilt neer kunt zetten, mits er gasflessen mogen staan. Gas heaters hebben een vermogen variërend van 9 tot 13,5 kW.

Je kunt ook overwegen om terrasverwarming te huren in de vorm van infraroodverwarming. Deze elektrische vorm van terrasheaters zijn te huur als staande verwarming, maar ook als heaters die je aan de muur of onder een parasol kunt bevestigen. Elektrische terrasheaters zijn efficiënter in gebruik van brandstof, en daarom ook beter voor het milieu. Elektrische heaters hebben wel minder vermogen dan de gas variant maar door de stralingswarmte is dat effect nihil.

Onze elektrische heaters  zijn er in een staande variant en een hangende ( de zgn plafondheater). 
Voor beide geldt dat ze een vermogen hebben van zo'n 2 kW. Bij het aansluiten dient u wel rekening te houden met de belastbaarheid van de (vrije) groep.

Grotere ruimtes verwarmen?

Heeft u grotere of afwijkende ruimtes om te verwarmen dan kunt u ons altijd om advies vragen. Wij zullen dan met een passend voorstel voor u komen.

Bekijk ons aanbod

 

Terrasverwarmer elektrisch Terrasverwarmer plafond

 

 

Bekijk ons overig aanbod

‚ÄčBiertap huren
Koelkast huren
Lopers huren
Statafels huren
Tafels en stoelen huren
Terrasverwarmers huren


Barbecue arrangementen
Hapjes bestellen
Buffetten